Nyhedsbrev januar 2021

Nyhedsbrev 2021.

Så er endnu et år gået. 2020 er et år der vil går over i historien, også for ØSH.

Corona-Covid 19 er og har været en uvelkommen gæst siden marts 2020. Da vi også er indbefattet af de restrektioner, der har været- ja og stadig er - er der desværre ikke sket så meget i ØSH i 2020.

ØSH blev, som bekendt oprettet i maj 2001, så som den opmærksomme læser vil kunne se, så har vi faktisk 20 års jubilæum i år. Det skulle vi meget gerne kunne fejre ordentligt.

( Kontingent ) er stadig 150 kr for enlige og 250 kr for familie abonnement.

( Loppemarkede:)   På havnen der nåede kun at blive afholde et par stykker, før landet lukket ned igen. Men Inge og Polle er friske på at genoptage dette, når situationen tillader det. Hvis Corona tillader det, vil der afholdes loppemarken den 1. søndag i disse måneder: April. Maj. Juni. og igen til August, September.

( Markeder. )  Ja dem har det ikke været muligt at afholde, men hvis de afholdes i 2021, deltager ØSH i bla. Danehof marked og Julemarked m.m. 

( Bakketur. )  Blev afholdt, til stor glæde for alle deltagere.

( Knuthenborg. )  ØSH lavede en dejlig tur til Knuthenborg, alla deltaget havde en skøn dag.

( Ferietur. )  Ja, den har vi så stadig til gode, når det bliver muligt. Desværre lod det sig ikke gøre i 2020. Men vi håber srærkt på at det bliver muligt i 2021, om ikke andet så inden for Danmarks grænser.

( Cafeen. )  Vi holder stadig åbent, dog med de gældende restriktioner, såsom af spritning og brug af mundbind. Derudover er der ikke plads til så mange brugere, daafstandskrav på 2 meter skal overholdes. At ØSH kan holde åbent, skyldes at vi er et værested, og derfor inde under andre regler end almindelige cafeer m. m. 

( Juleaften.)  Da vi fik en dispensation kunne ØSH igen afholde juleaften, det var en stor succes og alle var glade, Da vi var så heldige at få et sponsorat fra kirken, til afholdelse af juleaften, kunne alle deltagere nyde en dejlig aften GRATIS. Alle gæster roser stadig arrangementet til skyerne, og ikke mindst de 4 trofaste hjælper: Olsen, Jørgen Henrik og Vinnie. Maden var skøn og gaverne var så flotte. Så til trods for, den noget anderledes aften, der hverken bød på sang eller dans om juletræ, må vi sige at det var en succes. En stor tak skal lyde til de frivillige der valgte at bruge juleaften, samt ikke mindst vore utalige sponsorer.

( Julekalendere.)  Salget af julekalender er gået rigtig godt.

Når hverdagen igen er tilbage til normalt, vil vi starte op med Banko, Spis sammen og Syng sammen igen.

DER ER FREMOVER KUN MULIGT AT BETALE MED MOBILEPAY I CAFEEN OG PÅ MARKEDER.  D.S.V at kontingent, ture m.m skal betales på anden vis.

( Generalforsamling.)  Mandag den 23. Marts 2021 kl 19:00 i ØSH Cafeen.

Tak til alle vores frivillige mennesker samt Tak til alle vores sponsorer.

Venlig hilsen Formand. 

Pia Simony Vagner.🙂

Seneste kommentarer

07.10 | 11:13

Hej. Jeg vil ad denne vej se om jeg kan komme i kontakt med Bente Poulsen. Hun må meget gerne skrive til mig. Vh Vibeke Andersen

15.09 | 10:01

Vil man noget må man skrive tilmig privat i messinger da vores hjemmeside ikke fungerer mere vi er ved at få lavet en ny hilsen Inge Bruun

14.09 | 14:39

Hej Inge . Jeg vil gerne søge om medlemsskab. Du kan give Agnes et girokort med hjem, så jeg kan betale. Mvh Ellen Lund Sofienbergparken 17 5800 Nyborg 30128054

24.08 | 12:03

Hej Jesper i må meget gerne komme forbi på tirsdag og slibe

Del siden