Nyhedsbrev 2018.

Nyhedsbrev 2018.

 

Kære medlemmer, så kom vi ind i 2018, ØSH ønsker alle et godt og lykkebringende NYTÅR.

Nu lidt om året der svandt, først på året blev der afholdt påskefrokost, ogdet gik rigtig godt, med Jane og Bente som festarrangører, så de har besluttet at gentage det i år, datoen bliver lørdag d.31/3 kl. 13.00 maden vil blivehjemmelavet og koster 100 kr. pr. person.

 

så lidt om turen til Lalandia, hvor vi jo arvede 100.000. fra Aksel Dag,

som skulle bruges på børn, og vi var 88 afsted, hvor hovedparten var børn, det var en stor oplevelse for alle, som især børnene vil huske længe.

 

I juli var vi på bakken, og det var som sædvanligt en pragtfuld tur, denne gang var de fleste inde og se syngepigerne, og de andre i revy, denne tur vil vi selvfølgelig gentage i år.

 

Vores ferie gik til Kreta, men vejret drillede lidt, og der var lidt småproblemer, men det blev med et par ture med tog og bus, en god ferie, dette år går turen dog igen til Tyrkiet, da vi der er helt sikker på GODT VEJR. og flertallet har valgt Tyrkiet.

 

Vores Grand Prix og Banko, blev flyttet til Nyborg hallen da markedet er ophørt, der kom dersværre ikke så mange. så vi løb med et underskud ige, vi vil nok forsøge os igen i hallen, men vil gerne høre jeres mening om det, så er der blevet holdt julefrokost, som Bente og Jane stod for og det  fik de stor ros for, dog var maden fra Rysling under al kritik.

 

Vores lille cafe og Annys bankospil kører fint, TAK til jer der passer Cafe og banko, Generalforsamlingen i år vil blive afholdt tirsdag d. 4/4 kl 19.00 i caffen. Det var alt for nu håber vi ses i løbet af året.

Hilsen ØSH.