Nyhedsbrev 2019

Nyborg d.3/1 2019

 

Først TAK året der er gået, håber i alle kom godt ind i det nye år.

 

Først vil jeg lige oplyse at kontingenten er uændret altså 150 kr for enlige og 200 kr for par, jeg håber i forsat vil støtte vores forening da det jo betyder meget for os at vi har nogle trofaste medlemmer.

 

Vores muligheder for at tjene penge, er jo skrumpet efter vi ikke har vores marked mere, vi er dog stadig med i Pinsemarked, Danehofmarkedet, Høstmarkedet og Julemarkedet, disse markeder giver et lillet overskud, og vores Cafe i Nørregade er ved at komme op igen, så det er dejligt og så sælger vi jo julekalendere som giver lidt.

 

Vi afholdt jo også en dejlig julefrokost, hvor vores ven Frank Madsen underholdt, det var en god fest, og så holdte vi juleaften for folk der ellers skulle sidde alene det var en fantastisk dejlig aften, med dejlig mad og skønne sponsor gaver, TAK til jer der deltog og Tak til SPONSORER og TAK til vores hjælper.

 

Vi vil jo gerne forsætte med vores bakketur og vores ferieture, hvor foreningen jo giver tilskud til bus m.m. måske der kan laves flere ture, nu hvor der ikke er så meget arbejde med Gr..Prix og marked mere, så er der nogen der har forslag til ture er de velkommen.

 

Vi skal også have sat dato på generalforsamling, det bliver mandag d.8/4 2019 kl 19,00 i Cafeen Nørregade 25.

 

Det var alt for nu husk at følge med på ØSH Cafeens venner på      facebook og vores hjemmeside som Frank Madsen styrer                (oesh-nyborg.dk)

 

Håber vi ses hilsen formand Inge Bruun.