ØHS`s Nyhedsbrev Januar 2020.

ØSH`s Nyhedsbrev Januar 2020.

 

Året 2019 er stille og roligt gået på hæld, det har været et meget begivenhedsrigt år i ØSH.Tusind tak til jer alle for året der gik. Håber i alle er kommet godt ind i 2020.

Inge Bruun valgte at takke af som formand, men er dog stadig i bestyrelsen, det er vi glade for, hun er en ildsjæl som vi ikke kan undvære. I stedet blev undertegnede, Pia Simony Vagner, valgt som ny formand. Jeg vil aldrig kunne erstatte Inge, men jeg vil påtage mig embedet, på min facon.

Kontingent forbliver uændret i 2020: 150kr årligt for enlige og 200kr årligt for familier.

Vi har haft rigtig mange arrangementer i 2019, som vi faktisk selv er lidt stolte af. De kunne aldrig have ladet sig gøre at afholde alle disse, hvis vi ikke havde vores dejlige frivillige mennesker.

Loppemarked:    Den 1. søndag hver måned i sommerhalvåret, har Inge og Polle afholdt loppemarked på havnen. Det vil forsætte fra maj til september i 2020.

Markeder: ØSH var igen med på Danehofmarkedet, det var meget hyggeligt og vi blev godt besøgt. Vi var også  at finde på Julemarked, de to første weekender i december. Det gik faktisk helt godt, dog forlyder det for de frivillige at det var en kold fornøjelse.

Bakketur:Den 17-07-2019 drog en flok glade mennesker afsted på den årlige tur til Bakken.

Tyrkietstur:25-08-2019 var dagen hvor en flok glade feriegæster   sammen tog afsted på en uges ferie i Alanya Turen gik rigtig godt og alle havde en skøn ferie.

Gadefest: Da ØSH vandt et tilskud på kr, 1500 til hjælp til et  arrangement, i dette tilfælde var det vindende forslag fra ØSH, et miniolympide. det slog vi sammen med en  gade fest den 10-08-2019. Det var super sjov dag, og  med undtagelse af en enkelt byge, så var vejret også  med os.

Cafeen: Vores skønne hyggelige Café, kører bare rigtig godt V har også haft en del arrangementer her bl.a. syng sammen 2 gange, vi håber på at lave flere af disse. Pinsemarkedet, blev afholdt ved at ØSH holdt åben i vores cafe, med gril pølser m.m. Mon ikke det bliver gentaget i 2020.

Spis sammen er afholdt i oktober og igen i januar, det er til gengæld en rigtig stor succes, med fuldt hus.

ØSH afholder Banko i ulige uger om tirsdagen. Alle er velkommen, men kom i god tid der er rift om pladserne.                    

Julefrokost. Var hurtigt fuldt booket, og alle hyggede sig gevaldigt.

Juleaften. ØSH afholdte igen Juleaften, det var en stor succes og alle var glade. Der er kommet meget ros fra deltager, maden var så skøn og gaverne var så flotte. En stor tak skal lyde til de frivllige der valgte at bruge juleaften, samt ikke mindst vore utalige sponsorer.

Julekalendere: Salget af Julekalender er gået rigtig godt.

Lùbecktur:Da ØSH fik et sponsorat på 20.000kr.drog en flok juleglade medlemmer på tur til Lùbeck, det var en skøn og hyggelig tur, dog var vejret en smule modarbejdende. Men et flot julemarkedet var det.

Generalforsamling:  Mandag den 6. april 2020 kl 1900 i ØSH Cafeen.

Venlig hilsen Formand Pia Simony Vagner.