Så har vi fået vores fine skildt op over
døren...
Nørregade 25 i Nyborg :-D

                       🙂 Østfyns Sociale Hånd.🙂

Velkommen til vores hjemmeside, hvor vi vil fortælle lidt om foreningen Ø.S.H. blev stiftet d.3/5 2001 af bl.a Poul Vindberg.
Poul var en stor personlighed, som var kendt og måske lidt "frygtet" på offentlige kontorer, Poul døde i 2003 og foreningen fik et par turbulende år før man fandt sin niche.
I starten stillede kommunen lokaler til rådighed, først i "det gule hus" på havnen, derefter i svanedammen, så fik vi nogle dejlige lokaler på Vestervold skole, men dem skulle kommunen selv bruge ved kommunesammenlægningen, så vi fik mindre lokaler nedenunder, til deling med andre foreninger, og vi kunne bruge disse lokaler 2 eftermiddage om ugen, og en gang imellem hele mandagen til vores spisninger, en dag var vi så heldig at finde lokalerne i Nørregade 25 Nyborg og der startede vi så vores lille Cafe' og den er vi rigti godt tilfreds med, Cafeen køre udelukkende med frivillig arbejdskraft, og med støtte fra komunen  til huslejen.
Cafeen er åben alle hverdage fra 10.00 til 15.00 og vi bruger også lokalerne til møder og bankospil, ligeledes bruger vi lokalerne til spisning for medlemmerne, for at skaffe penge  Er vi hvert år med i de forskellige markeder i nyborg bl.a. danehof markede - høstmarkede - julemarked m.m. i mange år hold øsh selv et stort marked med grand prix og en masse hygge på eksercerpladsen og cirkuspladsen det blev vi nødt til at stoppe da omkostningerne blev for store, vi havde også kiosken i lystbådehavnen i 2009 og 2010 men det var et stort arbejde og for lidt overskud, vi sled folk op, der var åben 13 timer i døgnet, så det var for meget af det gode, men der var mange hyggelige stunder dernede. op til jul sælger vi juleskrabere, og tjener også lidt på det, foreningen har også en masse sponsorer, i og omkring Nyborg som er meget flinke til at støtte op om vore arrangementer, stor TAK til dem. Alt foreningens overskud går ubeskåret til ture og udflugter, for foreningens medlemmer, i de senere år har vi været på mange dejlige ferier bl.a på Borenholm, i Harzen, Polen, Nordtyskland og week-end tur til Korsør, vi har været på endagstur til Bazaren i Odense, Zoologisk have, Fjord og bælt, Møgeltønder, og 2 gange i København og se juleudstillingen i Tivoli. De senere år har vi været på flyrejser med stor succes bla.a. spanien, grækenland og tyrkie,For at det er er muligt at gøre alle disse ting, skal der skaffes mange penge og derfor har vi også prøvet at være kocert arrangør for Slagerparaden d. 20/2 2011 i Nyborg Hallen.

Kort og godt, bare du køber en kop kaffe i cafeen støtter du det gode formål, sammenhold er voresmotto, VI ER TIL FOR DIG.

Hilsen personalet samt bestyrelsen i Ø.S.H.